Coaching

Een veeleisende wereld
Er kunnen zich situaties voordoen in het werk en leven van mensen, waardoor de vertrouwde manier van doen niet meer opgaat. Het kan simpelweg zijn dat de inhoud van werkzaamheden ons tot verandering aanzet of we worden geconfronteerd met meer ingrijpende gebeurtenissen.
De hektiek van de samenleving en de steeds veranderende eisen die aan ons gesteld worden, leiden nogal eens tot allerlei vormen van overbelasting en burn-out. Soms is een reorganisatie de druppel, soms staan we zomaar midden op straat stil en blijkt de volgende stap vrijwel onmogelijk.

De waarde van coaching
Het is aantoonbaar en bij herhaling bewezen dat een deskundige coaching van evident belang is voor een optimaal herstel, re-integratie of implementatie van veranderingen. Coaching is een uitstekend instrument om individuen en teams de juiste impuls te geven de eigen krachten te hervinden en de talenten de ruimte te geven. Want wie zegt dat we alles zelf moeten weten en kunnen?

1001 vraagstukken
Bij Indigo weten we in ieder geval wel dat we alle vormen van coaching niet over 1 kam kunnen scheren. Er is natuurlijk een groot verschil in de aard van de vraagstukken die mensen of teams ons presenteren. De vorm coaching zal dan ook altijd afgestemd en samengesteld worden op basis van de vragen en het overleg met u of uw organisatie. Indigo biedt ook de mogelijkheden tot e-coaching en telefonische coaching.

Indien de informatie op de website onvoldoende antwoord geeft op uw vragen nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen.